Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Topp 20
- urørt
- event
- petre
- mPetre
- topp 20
- lydverket
20 SISTE UPUNKT
Dette er de gamle sidene
Det er nå nrk.no/backstage (eller nrk.no/topp20, det blir det samme) som er topp20s nettsted.


boxhead lyd2
TOPP 20-VIDEO
boxbunn lyd2
Disse får ta med seg en venn på Teenfashionawards med Oral Bee, Ingrid Marguerite, Karpe Diem, og hemmelig artist på Sentrum scene i Oslo 19/12. Ingen aldersgrense.


Send et julekort til Christian Ingebrigtsen som overbeviser ham og oss om at DU er verdig en tur til London for å møte og tilbringe en dag sammen med ham!


Fredag 5/12 var det video-premiere på tidenes KISS-cover med Torgny fra Amulet, Tarjei fra Ralph Myerz, Knut fra Turboneger, Sigurd fra Satyricorn og Bill fra Faith No More.


Charlotte Olsen fra Drammen vant 2 plasser på Amulets gjesteliste på Blå i Oslo tirsdag 9/12. To vinnere får signert album og t-shirt...


Velkommen til BackStage!
BackStage er VG-lista Topp20s nye community. Lag en profil, logg deg inn og prøv deg frem.


02.00 - Se film i bussen (Gudfaren, Critters, Rambo [...]) 04.00 - Buss stopper på bensinstasjon, og vi bruker alle dagpengene våre på ubrukelig tull (..igjen og igjen)


"Norway is really happenin' man!" sa Kelly Osbourne da hun møtte Amulet under deres USA-turné nylig. Rocke-legende Ozzys datter fikk med seg Amulets album hjem.


Det er mye å glede seg til denne høsten og vinteren i VG-lista Topp 20. Her er noen av artistene du får se frem mot jul.


Debatt-header2
ArtistprofilerUkens KlassikerBackStageChatCamVG-lista Topp 20Se VideoOm VG-listaVil du være publikum?Kontakt
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no