OVERSIKT NYHETER SPORT MUSIKK UNDERHOLDNING FILM LITTERATUR MAT BARN UPUNKT
NRK Toppbanner Åpen Post

Her er du: NRK > Programmer > TV-arkiv > Åpen post

Oppdatert 06.05.2003 12:05

ÅPEN POST

SEND OSS EPOST
Har du innspill eller kommentarer til Åpen Post, send en epost til
Spørsmål om VIP-sidene sendes til

Spørsmål i forbindelse med nettsidene rettes til

 

Rasering av ruglet rekreasjonssted

Det er lettere å rive enn å skape
Det er lettere å rive enn å skape

Rudebilstasjonen rives

Til tross for protester setter "kulturbyen" Arendal ufortrødent i gang med å jevne sitt mest kjente landemerke med jorden. Følg profittjegernes vandalisme minutt for minutt. (OBS: For bare noen få kroner får du tilgang til videoarkivet, der du bl. a. finner hele Min Drømmeserie!)
Mer     [Nyheter]


Åpen Post - nå på DVD

Se det for deg: To timer spekket med det aller beste fra de to siste sesongene med Åpen Post. Mens Bård og Harald kommenterer alle sketsjene i bakgrunnen. Dette er ikke drøm. Dette er virkelighet.

Storebror pakker sammen

Innøving av Napoleons velkjente positur, her genser-varianten
Innøving av Napoleons velkjente positur, her genser-varianten

Webcam Extravaganza!

Vi må se det i øynene: Åpen Post-æraen er over, og spionkameraet på Bård og Haralds kontor er ikke fullt så brennaktuelt som det en gang var. Men vi tar det ikke ned før vi får gitt deg denne kavalkaden over bisarre øyeblikk fanget på mini-Big Brother vis.

Bi-inntektene: fisk og fløyte
Bi-inntektene: fisk og fløyte

Fluefiske og panfløyte

En rekke seere lurer på hva Bård og Harald skal gjøre nå som årets programmer er unnagjort. Det er ingen hemmelighet at Bård lager programmer om fluefiske, men visste du at han i utlandet er mest kjent som panfløytist?
Mer     [Nyheter]


Men, er det ikke..?
Men, er det ikke..?

Åpen Post som idrettsgren

Mange har et overfladisk forhold til fjernsyn, de tar ikke mediet på alvor. Slike folk burde ta seg sammen, kraftig sammen, og lære av NN fra Oslo. Han arrangerer hvert år Åpen Post Maraton, hvor det konkurreres om å se flest episoder sammenhengende.
Mer     [Nyheter]


Seernes favoritter:

Det beste fra 2002-sesongen

Vi spurte, og dere svarte: Det beste innslaget fra årets utgave av Åpen post var utvilsomt "Det er boka mi". Se resultatene fra avstemingen her.

Åpen konkurranse:

Hva var best i Åpen post?

Igjen har vi hatt en hel sesong med Åpen post-sendinger, og igjen har Bård og Harald skapt en rekke nye figurer og innslag. Men hvilken del av sendingene likte du best? Se video og si din mening her.

Bytter roller i musikkvideo

Mens Tungtvann hver onsdag er musikalsk innslag i Åpen Post, er situasjonen en annen i deres siste musikkvideo. Der er det Bård, Harald og Robert som får birollene. Se video og bilder

Et spill med Classe

Tidligere har de bidratt med Kylling-spillet og Drapsavsnitt-spillet. Nå har Åpen Posts svenske reporter Classe Ekmann fått sitt eget spill. En umiddelbar classiker!

Forsvunnet pris dukket opp

Klovner i kamp vant Spellemann-prisen for beste hiphop-gruppe, men mistet den igjen under nachpielet etter TV-sendingen. Nå har prisen på uforklarlig vis dukket opp. Hos Bård Tufte Johansen og Åpen Post.
Les den merkelige historien 
 
SØK

10 SISTE ÅPEN POST
02.05.2002 13:11
Rudebilstasjonen rives
26.04.2002 15:27
Åpen Post - nå på DVD
14.03.2002 11:10
Et spill med Classe
13.03.2002 13:50
Rykkinn-porselen

Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   21.12.2008 09:18